&noscript=1" />

✓ Handgemaakt in Nederland

✓ Zonder pesticiden gekweekt

✓ Gerecycled en tweedehands

✓ Dagelijkse verzending

Veel gestelde vragen

Waar verzenden jullie naartoe en hoeveel kost dit?

Momenteel verzenden wij naar Nederland, België en Duitsland. Meer informatie over verzending kun je vinden onder verzendinformatie.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Je kunt je aankopen afronden via iDeal, PayPal of creditcard-betaling.

Waarom hanteren jullie een minimum bestelbedrag?

Het verzenden van een pakket is vrij duur. Omdat wij niet de volledige verzendkosten willen doorberekenen aan onze klanten, hebben we ervoor gekozen om een minimum bestelbedrag van €15 (inclusief verzendkosten) te hanteren zodat we geen bestellingen met verlies verzenden.

Hoe lang duurt het totdat mijn product bezorgd wordt?

In Nederland komt je product binnen 1-2 werkdagen na verzendbevestiging aan. In het buitenland normaal gezien binnen 3 werkdagen, al is er momenteel soms nog steeds sprake van vertraging in verband met het coronavirus.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Als je een vraag hebt over Second Green of je bestelling, of als je iets anders wilt delen, kun je ons bereiken via de contactpagina.

Wat moet ik doen als mijn plantje of woonaccessoire beschadigd is aangekomen?

Hoewel wij onze producten met alle mogelijke zorg verpakken, kan het altijd gebeuren dat een bestelling een hobbelige rit naar je besteladres heeft. Als er iets beschadigd is, neem dan contact met ons op. We mailen je terug zodat je een foto kunt doorsturen van het product met de doos.

Onthou: we inspecteren elk product goed voordat we het in de doos stoppen, maar met levende producten die gekweekt zijn zonder vergif is er altijd een kleine kans dat je een verdwaald beestje aantreft. Aan de andere kant kan er ook wel eens een bonusplantje of bloempje zijn weg naar je huis vinden!

Hoe verzorg ik mijn levende decoraties?

Wil je wat meer leven in huis maar ben je bang dat je geen groene vingers hebt? Die zijn helemaal niet nodig. Op de blog van Second Green kun je informatie vinden over de verzorging van kamerplanten en inspiratie opdoen voor je groene huis.

Hoe kan ik op de hoogte blijven van de groen-spiratie van Second Green?

Abbonnees van de Second Green nieuwsbrief ontvangen het gratis PDF-bestand “10 supermakkelijke kamerplanten voor beginners”. Ook verzenden we updates over nieuwe eenmalige stukken, ideeën voor je groene huis én exclusieve kortingsacties.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
1 item - 1,45
All search results