&noscript=1" />

✓ Handgemaakt in Nederland

✓ Zonder pesticiden gekweekt

✓ Gerecycled en tweedehands

✓ Dagelijkse verzending

Wie zijn wij?

Hoi! Het dynamische moeder-dochterduo achter Second Green bestaat uit Martine en Marijke.

Martine is de chef en verantwoordelijk voor het plantenfluisteren, het schatzoeken en het liefdevol combineren van oude en nieuwe producten tot onze unieke stukken.

Je vindt Martine meestal in haar eigen werkplaats, bezig met het uitvogelen hoe allerlei materialen hergebruikt kunnen worden of met het verwerken van de oogst van dit seizoen.

Marijke is de assistent die ervoor zorgt dat Martine haar focus op de creatieve kant kan houden. Ook is ze verantwoordelijk voor de Second Green blog, waar je informatie kan vinden over de zorg voor de levende groene onderdelen van je interieur.

Wat is Second Green?

In Midden-Limburg staat een voormalige boerderij met een groot perceel, de thuisbasis van onze winkel. Hier groeiden zoveel planten dat Martine door de loop der jaren enorm veel materialen verzamelde die ze graag wilde delen. Uiteindelijk werden er elke winter allerlei mooie natuurlijke producten weggegooid. Zonde, en dus delen we deze rijkdom nu op Second Green.

We hebben altijd een groot respect gehad voor de natuur en het milieu, en we vinden niets fijner dan bezig zijn met het verzorgen van de plantjes en onderhouden van de Second Green-tuin. We hebben ons eigen compostsysteem om de grond te verrijken en zijn niet bang voor beestjes of onkruid.

Alles wordt gebruikt: zelfs de zaadjes verzamelen en verpakken we. Hoewel we een deel opslaan voor de volgende lente, is de rest verkrijgbaar in de webwinkel zodat je zelf aan de slag kunt!

Onze (kamer)planten stekken en vermeerderen we zodat iedereen ervan kan genieten, inclusief zeldzame exemplaren. En voor de creatievelingen bieden we een variëteit aan (onbehandelde) gedroogde natuurlijke producten aan, zodat je zelf aan de slag kunt met boeketten en decoraties.

Wij doen ons best om onze handgemaakte woonaccessoires zo betaalbaar mogelijk te houden en ze veilig en gezond door heel Nederland te bezorgen. Zo hopen we een beetje groen bij iedereen binnen te brengen!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
All search results